Des de Trac realitzem cada any un pla de donatius a entitats socials que treballen en l'àmbit local i internacional per combatre les desigualtats socials.

Una de les entitat amb la que tenim un vincle i un compromís molt ferm és Somriures de Bombai, una organització no gubernamental creada pel periodista català Jaume Sanllorente, que des de fa gairebé 20 anys lidera una lluita pacífica contra la pobresa i a favor dels drets humans en algunes de les zones més desfavorides d'Àsia, com la Índia, Nepal o Bangladesh. 

En un gest que no esperàvem, el Jaume Sanllorente ens ha fet arribar per a tot l'equip Trac aquest vídeo gravat des de Bombai, agraint la nostra aportació com a empresa, que fa possible que des de la ONG puguin seguir treballant directament per tal de paliar el patiment de moltes famílies a través de l'educació, la salut i el desenvolupament sòcioeconòmic, eixos principals de la seva labor realitzada des del terreny. 

Aquest vídeo, a cadascun dels que formem la plantilla TRAC, ens en correspon una petita part, ja que tot el treball de responsabilitat social que fem com a empresa, la fem en nom de l'equip. Perquè poguem sentir que estem treballant, també, en fer d'aquest un món més just per a tothom.

 

 

 

 

Si vols conèixer millor o col·laborar com nosaltres amb l'entitat social Sonrisas de Bombay, ho pots fer a través de la seva web:

https://www.sonrisasdebombay.org

 

 


Pots consultar la Memòria 2022 de Somriures de Bombai
 

Paraules clau