Tal com és habitual, la Creu Roja ha publicat un agraïment a El Periódico de Catalunya per donar les gràcies a les empreses que durant aquest 2017 han col·laborat en l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil. Aquesta aliança amb empreses i entitats pretén aconseguir recursos per garantir que els nens i nenes en situació de vulnerabilitat puguin comptar amb una alimentació suficient, adequada i nutritiva.

Sota el lema “Donem-li la volta per omplir el plat”, l’Aliança se centra en les famílies amb inseguretat alimentària severa, en què tant adults com infants pateixen mancances, no només en la diversitat, sinó també en la quantitat d’aliments. Representen el 22% de les famílies ateses en projectes contra la pobresa de la Creu Roja.

TRAC és una de les empreses i entitats que seguirà donant el seu suport a la campanya per aconseguir combatre la inseguretat alimentària severa en famílies del nostre país. Des de l'any 2014 que TRAC col·labora en l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de la Creu Roja.

 


 

Paraules clau

Serveis associats