El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona cel·lebra aquest 2015 el seu 75è aniversari. En motiu d’aquesta cel·lebració, el CAATEEB ha preparat un programa d’actes que acompanyaran l’activitat col·legial al llarg de tot l’any.

TRAC, amb la seva vinculació amb el col·legi, col·labora en el patrocini dels actes de commemoració de l'aniversari del CAATEEB. 

Dins del programa d’actes previst, destaca la preparació d’un espai web específic, la celebració al carrer d’una festa d’aniversari adreçada als professionals i també als ciutadans i un acte de reconeixement als companys que han estat al capdavant de la institució al llarg d’aquests anys. També es farà un recull històric d’aquests 75 anys del Col·legi que es publicarà en quatre grans capítols a la revista col·legial L’informatiu, es farà un cicle de col·loquis sobre professió i futur i es gravarà un espot institucional commemoratiu que es projectarà en el marc de la Nit de la Construcció.

A més, el record dels 75 anys del Col·legi impregnarà l’activitat del CAATEEB al llarg de l’any, especialment aquelles activitats que tenen un caràcter de participació i comunicació com ara la presència del CAATEEB a Construmat, la Nit de la Construcció o el Concert de Nadal.

Avui, el CAATEEB integra un col·lectiu format per 8.000 col·legiats i col·legiades i més de 200 societats professionals. A més de representar i ordenar la professió, la seva tasca se centra també en treballar per adaptar de manera continuada els seus professionals a les noves exigències que el mercat demana als tècnics, i adaptar-los a la progressiva liberalització de serveis i mercats, i als cicles econòmics del sector de l’edificació, un sector que es troba en permanent evolució. A més de la seu central de Barcelona, el CAATEEB es troba implantat en el territori a través de les seves seus de Vic, Manresa, Terrassa, Mataró, Vilafranca del Penedès i Granollers, delegació que va ser creada l’any 1990 i que enguany celebra els seus 25 anys.

 
 

Col·laboració alineada amb els ODS

Donant suport les iniciatives del CAATEEB, TRAC dóna el seu suport als principis declarats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides en la seva Agenda 2030. L'ODS 11, sobre protegir el patrimoni cultural del món, i l'ODS 17, que proposa crear aliances per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible, són els dos objectius que TRAC afavoreix col·laborant amb les propostes del CAATEEB.
 

 

Font

Paraules clau

Serveis associats