Els propers 7 i 8 de juliol tindrà lloc la cinquena edició del Simposi “Tradició i innovació en rehabilitació”, que dóna continuïtat a les trobades periòdiques i al fòrum de debat tècnic entre empreses i professionals del sector a l’entorn de la rehabilitació. El debat girarà entorn a tres àmbits: els revestiments, l'accesibilitat i les energies renovables.
 
Aquest tres àmbits són els que han generat més activitat econòmica durant l’any passat en el sector de la rehabilitació, segons indiquen els programes d’ajuts i subvencions públics. Els ponents i les empreses participants, aportaran moltes idees i solucions pràctiques per ajudar al tècnic a prescriure la millor opció.
 
Per una banda s’exposaran diferents materials i productes per a revestir els paraments, façanes i paviments.
Tot seguit es plantejarà, en un segon bloc, les diferents experiències i solucions per fer els habitatges més funcionals i els edificis més accessibles. I , finalment, el tercer bloc es dedicarà a les energies renovables i la seva integració en l’edificació existent, essent aquesta la intervenció de millora energètica que presenta una amortització econòmica més ràpida segons indiquen les mateixes convocatòries d’ajuts públics.
 
Es poden realitzar les inscripcions a través del CAATEEB:
 
Telèfon: 932402060
Mail: colegiacio@apabcn.cat

 

Font

Paraules clau

Serveis associats