Sostenibilitat

Cap a les lones sostenibles ECO

Milloren la qualitat de l'aire

Comparteix

Com a empresa rehabilitadora hem fet un pas important en el camí de la sostenibilitat i la cura de l'entorn urbà. A les bastides de les nostres obres hem començat a utilitzar noves lones publicitàries ECO que presenten 3 característiques que les fan millors que les lones convencionals que fins el moment es feien servir a les publicitats exteriors en el món de la construcció i la rehabilitació d'edificis.

1. Substituïm PVC per material tèxtil reciclable 

Aquestes lones estan realitzades amb material tèxtil de polièster d'aparença i resistència similar a les lones convencionals, però lliures de PVC. Així, d'acord amb els objectius de desenvolupament sostenible previstos per 2030 estem començant a buscar fórmules més sostenibles que permetin retirar les lones realitzades en PVC, les més utilitzades en el mercat per la seva resistència, però que a l'arribar a la fi de la seva vida útil comporten importants problemes mediambientals de contaminació d'aire, terra i aigües subterrànies.
 
En aquest sentit, les lones tèxtils de polièster estan cobrant cada vegada més importància com a possibles substitutes de les lones de PVC, ja que no contenen les principals substàncies contaminants associades a aquest producte, millorant així la seva relació amb el medi ambient.
 
A més, la manipulació posterior del polièster resulta molt menys contaminant que la del PVC, ja que al ser incinerat no allibera gasos ni substàncies tòxiques. I és un producte reciclable 100% que permet donar vida a nous productes, en línia amb el concepte d'economia circular.
 

2. Utilitzem tintes més sostenibles

Així mateix, aquestes lones tèxtils permeten la utilització de tintes UV amb la certificació de les premisses més exigents de l'organisme independent de certificació Greenguard Gold, que garanteixen una baixa emissió d'agents volàtils en la qualitat de l'aire, sent una impressió de qualitat, ecològica i respectuosa amb el medi ambient i les persones. 
 

3. Apliquem la tecnologia PURETI per reduir la contaminació

A més d'usar lones tèxtils i tintes més sostenibles, des de TRAC estem fent un pas més endavant en la lluita de les empreses pel medi ambient i estem aplicant a aquestes lones un tractament innovador que ajuda a reduir la contaminació de l'aire a les façanes urbanes on se situen: el tractament PURETI.
 
COM FUNCIONA PURETI?
La tecnologia PURETI crea superfícies autonetejants que purifiquen l'aire mitjançant dos processos fonamentals: la fotocatàlisi i la superhidrofilia. Quan la superfície entra en contacte amb la llum solar s'activen les partícules de diòxid de titani, que utilitzen l'energia lumínica per transformar la humitat de l'aire en agents oxidants, que destrueixen les partícules de diòxid de nitrogen i els agents contaminants i les transformen en vapor d'aigua i sal.
 
Aquest procés de fotocatàlisi, molt similar a la fotosíntesi que realitzen de forma natural les plantes, i que descompon el CO2 (principal gas causant de l'escalfament global) es repeteix milions de vegades per segon, fins que tots els contaminants es destrueixen, de manera que la superfície s'està autonetejant contínuament. Per completar l'acció del tractament es produeix la superhidrofilia. Gràcies a les propietats del tractament PURETI, quan plou, l'aigua s'expandeix sobre la superfície de manera uniforme, facilitant d'aquesta forma l'arrossegament i l'eliminació de les partícules de brutícia restants. D'aquesta forma la superfície queda totalment neta i sense marques d'aigua.
 
COM S'APLICA?
PURETI és aplicat en materials de construcció per aplicadors capacitats i certificats que utilitzen un equip de polvorització especialitzat per dipositar una pel·lícula prima que s'asseca en segons i cura en hores per formar una pel·lícula ceràmica invisible polimèrica que s'adhereix de manera duradora a la superfície tractada.
 
QUINS SÓN ELS SEUS BENEFICIS?
Utilitzar PURETI fa que les superfícies a les que se li aplica adoptin aquestes característiques:
  • Antipol·lució: redueix les olors o òxids de nitrogen (NOx) entre un 47% i un 80% en només 2 hores en funció de la tipologia de substrat.
  • Super-hidrofílic: facilita l'extracció de la brutícia evitant l'adherència de la mateixa i d'aquesta manera permet que l'aigua netegi les superfícies tractades.
  • Antibacterià: elimina bacteris, floridures i fongs, creant així superfícies autonetejants.
 
RESULTATS
Les superfícies on s'aplica el tractament PURETI reverteixen la contaminació i milloren la qualitat de l'aire.
 
Cada 3m2 de tractament PURETI equival a:
  • efecte descontaminant d'un arbre adult
  • retirar 1 cotxe de la circulació durant 1 any

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades