Avís legal

Comparteix

1. DADES IDENTIFICATIVES. En compliment amb el dret d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades del lloc web: l'empresa titular de www.tracrehabilitacio.es, TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, SL (d'ara endavant TRAC) amb domicili a aquest efecte en Castella 40-46 baixos 2, 08018 de Barcelona, número de C.I.F.: B-61060935 inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 28.863 general, Foli 86, Fulla B-144.810, Inscripció 20 de febrer de 1996. Correu electrònic de contacte: trac@tracrehabilitacio.cat. Telèfon de contacte: 934864300.
 
 
2. PROTECCIÓ DE DADES. TRAC compleix amb les directrius del Reglament General de Protecció de Dades, i altra normativa vigent, i vela per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recaptació de dades de caràcter personal, en els serveis que l'usuari pugui sol·licitar a TRAC, farà saber a l'usuari de l'existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-lo de: (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat d'aquest, (iii) la causa legitimadora, (iv) els possibles destinataris de les dades, (v) el procediment per a exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat, així com, en els casos en els quals les dades no s'hagin obtingut del propi interessat, de (v) la procedència i les categories de dades tractades. Així mateix, TRAC informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials a cada moment. TRAC també informa que dóna compliment a la Llei 3/2018 de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals. Per a més informació poden consultar l'apartat de "Protecció de dades" del footer.
 
 
3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL. TRAC és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de TRAC o bé dels seus llicenciadors. Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de TRAC. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de TRAC.
 
 
4. ENLLAÇOS. En el cas que en www.tracrehabilitacio.es es disposessin enllaços o hipervíncles cap a altres llocs d'Internet, TRAC no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas TRAC assumirà cap responsabilitat pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.
 
 
5. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT. TRAC no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho.
 
 
6. MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS. TRAC es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d'aquesta.
 
×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten amb nosaltres a través de la web

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Atendre la seva sol·licitud rebuda a través del formulari de contacte (respondre a la consulta, elaboració de pressupost, etc.)

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".

No es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades

 

×

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que lliuren el seu CV per a treballar amb nosaltres

Responsable

TRAC REHABILITACIÓ D’EDIFICIS, S.L.

Finalitat

Gestió de currículums de persones interessades a treballar amb nosaltres

Legitimació

Consentiment de l'interessat 

Destinataris

 
Es podran comunicar dades a encarregats de tractament, alguns d'ells de fora de la UE. Els encarregats de tractament de fora de la UE estan acollits a l'acord "EU-US Privacy Shield".
 
No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.
 

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: Protecció de dades