resum

El passat mes de novembre es va celebrar la IV edició de la Setmana de la Rehabilitació. Com cada any, es van organitzar jornades tècniques i de divulgació amb l’objectiu de canalitzar accions adreçades a la promoció, divulgació i sensibilització dels beneficis de la rehabilitació a casa nostra, així com l’activitat de la rehabilitació d’edificis, amb accions que pretenen millorar l’entorn urbà i la qualitat de vida dels ciutadans.
 
L’edició d’enguany va tenir una durada de 5 dies entre el 20 i el 24 de novembre. Als tres primers es van fer jornades de debat a la sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona i una jornada al Museu Cultures del Món. Les jornades tècniques dels darrers dos dies es van celebrar a la sala d’actes i d’exposicions del CAATEEB, que impulsa i promou la Setmana, conjuntament amb el comitè estratègic Rehabilita, conformat per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i representants de tot el sector. Aquesta edició ha estat dividida en quatre blocs temàtics: energia, professió, sostenibilitat i innovació. S’hi han desenvolupat 10 jornades tècniques gratuïtes, amb un alt nivell de les ponències presentades, que ha estat valorat molt satisfactòriament pels assistents, amb una participació 432 persones inscrites.
 
 
 
(Article publicat amb autorització de Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i de l’autor).
 

Paraules clau

Serveis associats