resum

La torre Andreu de Barcelona, ​​coneguda popularment com La Rotonda, obrirà les portes a l'octubre per mostrar la seva restauració, ha informat en roda de premsa aquest dijous la companyia propietària de l'immoble, el Grup Núñez i Navarro, que preveu finalitzar les obres al setembre.
 
La rehabilitació i ampliació de l'immoble obra de l'arquitecte Adolf Ruiz Casamitjana, que ha tingut un cost de 70 milions d'euros, ha permès recuperar el seu aspecte modernista original, rescatant i protegint el volum primigeni, les façanes principals i l'interior recuperable de la construcció inicial , ha explicat la gestora cultural de l'obra, Txell Jubany.
 
La intervenció suposa retornar a l'edifici l'aspecte planejat inicialment per Casamitjana a partir de l'encàrrec del doctor Salvador Andreu, de manera que Barcelona podrà "recuperar per a les pròximes generacions una joia històrica símbol de la ciutat", ha afegit Jubany.
 
Aquest dijous s'ha descobert la lona que cobria l'edifici i també està previst que en els pròxims dies s'il·lumini la façana, ha explicat la gestora cultural de l'obra, que ha durat sis anys i ha dedicat una atenció especial al templet que corona el edifici.

 

 

Paraules clau

Serveis associats