Metges sense Fronteres (MSF) ha volgut compartir amb les empreses que han col·laborat aquestes passat Nadal en la campanya de Regal Solidari 2018, el que s'ha pogut aconseguir durant la campanya. Més de 350 empreses s'han sumat al regal solidari de MSF. Entre elles, TRAC, que aquest any va decidir convertir el tradicional regal de Nadal dirigit als seus clients en una acció de responsabilitat social corporativa, de resultats immediats en els països on més es necessiten.
 
MSF ha confirmat que amb la campanya de Regal Solidari 2018 s'ha pogut enviar material mèdic, vacunes, tractaments nutricionals i articles de primera necessitat a moltes persones de diferents països que es troben atrapades en situacions molt complexes, perquè tinguin la possibilitat de seguir endavant . A més s'han aconseguit crear 20 clíniques mòbils amb tot el necessari per poder atendre 100.000 persones durant 3 mesos. S'ha actuat en les zones més remotes de la República Democràtica del Congo, en els conflictes de la zona centreafricana, la frontera de Mèxic, l'Afganistan, Bangla Desh, Burkina Faso, Colòmbia, Haití, Indonèsia, Iran ...
 
Des TRAC estem orgullosos dels resultats aconseguits amb aquesta actuació i volem agrair als nostres clients la seva generositat i col·laboració perquè aquesta campanya hagi pogut convertir-se en una realitat.

 


 

Paraules clau