Serveis

Restauració d'edificis del patrimoni històric privat

A Trac Rehabilitació d'Edificis som experts en rehabilitació i restauració d'edificis privats catalogats pertanyents al Patrimoni Històric de Catalunya. Entre els edificis del patrimoni històric privat restaurats per Trac Rehabilitació d'Edificis, destaquem la Casa Josep Serrahima i Tomàs, la Casa Olano i l'Edifici Zara, entre molts altres.

Restaurar un edifici històric

Els edificis de patrimoni històric privat són plens d'elements peculiars únics que cal tractar amb molta cura per reparar el seu deteriorament i restaurar el seu estat original amb tècniques i materials tradicionals compatibles amb la seva essència arquitectònica.

Preservar la qualitat constructiva i el valor estètic i històric de l'edifici revaloritza el patrimoni, i dignifica l'edifici i la ciutat.

Per què confiar en Trac Rehabilitació d'Edificis?

Quan es tracta d'intervenir en un edifici històric (i per tant, construït amb tècniques diferents de les actuals) és imprescindible realitzar uns estudis previs que ens permetin conèixer a fons l'edifici, tant des del punt de vista constructiu com del de la seva evolució al llarg del temps. Aquesta informació de l'arxiu històric de la ciutat, juntament amb una diagnosi de patologies rigorosa, mappings, estudis organolèptics, etc. són la base d'un bon projecte i, per tant, el punt de partida d'una intervenció responsable.

A Trac Rehabilitació d'Edificis apliquem un tractament específic a cada tipus de façana, respectem les tècniques i materials originals existents. Disposem dels millors professionals en aquest camp, tots ells especialitzats en la restauració d'edificis singulars i posem al seu abast les millors eines i materials per garantir un resultat òptim.