Publicitat a les bastides

Quines bastides poden portar publicitat? 

Des de Trac Rehabilitació d'Edificis, i amb l'assessorament de les principals empreses publicistes especialitzades del sector, realitzem una avaluació de les possibilitats de la teva façana a Barcelona per instal·lar grans lones publicitàries a la protecció de la bastida durant el temps que dura l'obra.

En funció de la situació estratègica de l'edifici a la ciutat, de la visibilitat de la façana i del nombre de vianants i conductors que transiten diàriament per davant de l'edifici, Trac Rehabilitació d'Edificis i les empreses publicistes poden valorar la façana com a espai d'interès publicitari per a anunciar grans marques.

En aquests casos, la inserció d'anuncis publicitaris a les lones de protecció de l'obra pot arribar a suposar el finançament parcial o total de la rehabilitació de la façana.

 


Lona publicitària de Custo Barcelona a Rambles, 44

 


Lona publicitària de Baileys al Pg. Gràcia, 54

 


Lona publicitària de Turkish Airlines a Gran Via, 765

Vols que valorem l'interès publicitari de la teva façana?

Si estàs interessat en que valorem les possibilitats de la teva façana per incorporar publicitat a la bastida, pots sol·licitar-ho sense compromís omplint aquest qüestionari i el nostre equip tècnic respondrà a la teva petició.

Publicitat a les bastides de Barcelona

Català
Dades de contacte
Dades de la finca
Imatge CAPTCHA